skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es
Vas A Pintar Casa Teva? Una Oportunitat Per A Aïllar Amb Cel·lulosa

Vas a pintar casa teva? Una oportunitat per a aïllar amb cel·lulosa

Estàs pensant a pintar casa teva? Deixant a banda el component estètic de triar els colors, li dónes voltes a adquirir una pintura que també t’aïlli del fred i de la calor? I també del soroll? Creus realment que amb un parell de capes de pintura la teva llar es convertirà en un lloc aliè als canvis de temperatura i al soroll? De debò?

Al mercat existeix una àmplia gamma de pintures d’aquest tipus, tant aïllants tèrmiques com a acústiques. En el primer cas, anomenades també pintures ceràmiques, s’usen nanopartícules que creen una càmera d’aire entre les superfícies de parets i sostres i la pintura, de manera que es trenca el pont tèrmic.

Alguns et vendran que, en ser aplicada a l’interior, evita pèrdues de la calor de calefacció a l’hivern i manté l’edifici net, lliure de bacteris, floridures, olors i pols. A més, t’ho decoraran assegurant que aquest tipus de pintures va néixer en la indústria aeroespacial, o sigui, en la NASA.

Alguna cosa semblat passa amb les pintures acústiques. En aquests materials, les nanopartícules aconseguirien reduir els molests decibels que penetren a les nostres llars i que volem eliminar. Però que no ens enganyin: deixem-nos de mites i recordem que la pintura no pot considerar-se un material aïllant.

Pintar la teva casa: oportunitat per millorar l’aïllament tèrmic gràcies a la cel·lulosa

Per això, si vols pintar casa teva, t’aconsellem que et centris en els colors i ens deixis a nosaltres l’aïllament. Ràpid, sense molèsties i sense grans obres. Solament practiquem unes petites obertures que després pots cobrir amb la pintura que hagis escollit. I el millor de tot és que estalviaràs diners i temps.

Quin és el nostre secret? En una paraula: cel·lulosa. Vols saber-ne més? Posa’t en contacte amb Aistercel i et farem un pressupost sense compromís. Contactarem amb tu per conèixer determinades dades amb precisió del teu habitatge. Anima’t! La temperatura i el soroll no perdonen.

Pregunta sense compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top