skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es
Són Temps D’aïllament… Tèrmic I Acústic

Són temps d’aïllament… tèrmic i acústic

Siguem sincers. Si alguna cosa positiva ha tingut la pandèmia que estem patint és que hem redescobert la nostra llar, aquelles quatre parets on desenvolupem la nostra vida quotidiana, on despleguem la nostra intimitat en soledat o amb la família i al que (majoritàriament) hem prestat poca atenció. Fins ara.

I és que la covid-19 i el confinament a què ens hem vist obligats ha fet que molts ens hàgim adonat que la nostra llar és molt més que aquestes quatre parets. Ara s’ha convertit en un refugi segur, en un lloc saludable no només de convivència, sinó també de treball i oci.

Durant els llargs i tediosos mesos de confinament, les llars s’han erigit en els nuclis de l’activitat humana. Així, moltes persones s’han vist obligades a repensar les seves vivendes, a redistribuir-ne els espais i a adequar-los a les exigències d’higiene i de convivència familiar, prioritzant especialment els espais oberts.

Però això va ser durant els últims dies de la primavera i al llarg de l’estiu, quan la pandèmia i el confinament ens va colpejar amb més força. Ara, a finals de la tardor i amb l’hivern a punt de trucar amb els seus dits gèlids a les nostres portes, el que necessitem és calor i confort.

Amb el teletreball és necessari guanyar confort en les llars

Les estacions canvien, però l’amenaça del coronavirus segueix allà fora. I la llar continua sent aquest nucli central de convivència de què parlàvem més amunt, i més encara amb un teletreball que, si no ha vingut per quedar-se, sí que és segur que guanyarà terreny al desplaçament a les oficines en els propers mesos (o anys) .

Així, algunes d’aquelles persones que han mirat amb ulls nous les seves llars durant el confinament han vist que no els agradava del tot, que necessitaven arranjaments i reformes. Unes reformes que, davant la por o la sospita (o fins i tot la certesa) que les restriccions socials per la covid-19 van per llarg, pretenen convertir les llars en oasi de benestar.

Així, amb l’hivern a la cantonada i el teletreball en plena expansió, les llars més que mai necessiten aïllament tèrmic i al soroll exterior. A més de la deficiència de confort que provoquen la manca d’aquests aïllaments, també comporta un alt consum energètic.

Per això, ja que ens disposem a realitzar obres a casa, millor començar per l’aïllament de parets, sostres i finestres. I la millor opció és, sens dubte, l’insuflat de cel·lulosa. Un producte ecològic, sense substàncies tòxiques ni bacteriològiques, que no emet gasos ni és inflamable. Què més es pot demanar?

Pregunta’ns sense compromís. Estarem encantats d’assessorar-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top