skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es

Aistercel, especialistes en aïllament tèrmic amb cel·lulosa.

Avui com Aistercel, ahir com ECOmarc, el que no ha canviat és el compromís amb la millora de l’eficiència energètica de la teva llar

Vull agrair-te per endavant el teu interès. Si estàs llegint això, potser ens coneixem o estem a punt de conèixer-nos. En els més de deu anys dedicats a generar estalvi i confort gràcies a l’aïllamient tèrmic amb cel·lulosa, acompanyat de Marcos Rodríguez i aixoplugats sota la marca ECOmarc, hem insuflat cel·lulosa a milers de llars. Ara arrenca Aistercel. Ens dediquem al mateix, a generar estalvi, a millorar l’eficiència energètica i el confort de qui vulgui viure millor, però pagant molt menys de calefacció i aire condicionat, però que molt menys.

Si coneixes algú que hagi aïllat el seu habitatge amb cel·lulosa, pregunta-li. O, si ho prefereixes, pots contactar directament amb Aistercel i estarem encantats d’explicar-te tots els detalls de per què estem segurs de què insuflant o proyectant cel·lulosa certificada en parets, sotres, teulades o cobertes, pagaràs un 40% menys de calefacció i aire condicionat.

Aistercel: especialistes en aïllamento tèrmic amb cel· lulosa

Des de la meva experiència puc assegurar-te que notaràs la diferència. En estalvi i en confort gràcies a un ambient més amable i saludable gràcies a les propietats d’un aïllant natural com la cel·lulosa i a la seva correcta aplicació.

Així neix Aistercel, un projecte que suposa un nou i il·lusionant principi que aprofita, això sí, tot el coneixement, el crèdit professional i l’experiència adquirida durant més d’una dècada dedicada a l’insuflat i projectat de cel·lulosa, més de 10 anys dedicats a insuflar estalvi a les llars gràcies a la millora de l’eficiència energètica dels mateixos.

Connecta i contacta amb Aistercel

Pots connectar a través de Google+, seguir-nos a Facebook, saber una mica més d’Aistercel a LinkedIn o directament veure com treballem en el nostre canal de YouTube. Sempre seràs benvingut!

Aistercel a Facebook

Visita la nostra fanpage a Facebook i estarem encantats que ens segueixis. Pretenem divulgar, entretenir, divertir sempre que sigui possible i sorprendre’t sempre que puguem …

Connecta a Google+

Perquè ens encanta estar connectats, sempre disposats a respondre les teves preguntes, a tractar de resoldre els dubtes que puguis tenir sobre l’aïllament tèrmic i la cel·lulosa.

Més sobre nosaltres

Properament estarem també a LinkedIn com a empresa dedicada a l’aïllament tèrmic. Perquè estalviar energia és cosa de tots més enllà del material i l’empresa aplicadora que triïs. Aïllar és guardar.

Mira com treballem

Ens esforçarem perquè donis el pas definitiu i et convencis que, efectivament, aïllar amb cel·lulosa casa teva surt a compte. Notaràs la diferència! Pagaràs menys, i viuràs millor.

Back To Top