skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es
Posar Un Abric A Casa Teva, Indispensable Quan Arriba El Fred

Posar un abric a casa teva, indispensable quan arriba el fred

Un abric sempre és necessari a l’hivern, tant per a les persones com per als habitatges. I si, a més, aquest també és útil durant els mesos de calor, el benefici és doble. A més de donar un major confort durant tot l’any, l’aïllament tèrmic de la llar afavoreix un estalvi important a les factures de la llum i el gas, i és que està demostrat que per cada euro que s’hi inverteix, es produeix un retorn d’uns 7 euros gràcies a l’estalvi d’energia.

Un abric de cel·lulosa pot arribar a suposar un estalvi de més del 40% d’energia.

Altres dades interessants: per cada grau que augmenta el termostat, el consum d’energia creix un 7%, i es calcula que al voltant del 98% de l’energia que es produeix al planeta es gasta degut a la ineficiència energètica. Per tant, és molt important que tots posem el nostre gra de sorra per fer del món i de la nostra llar un lloc millor.

Una manera molt fàcil de fer-ho és aïllar les parets de les cases i, segons el cas, també el terra i la coberta. Si existeix càmera d’aire una solució totalment efectiva (i econòmica) és insuflar cel·lulosa per omplir-la, evitant així la circulació d’aire per dins i que aquest penetri a l’interior de l’habitatge. A més, aquest material també fa d’aïllant acústic, controla la humitat i és totalment ecològic. Aquesta opció és la que es va prendre a una casa a quatre vents de Terrassa.

Aquest habitatge té una gran superfície de pared amb càmera d’aire i una ubicació alta que la fa estar exposada al fred i a la calor. Per poder arribar a tots els racons de la càmera va ser necessari utilitzar una màquina elevadora i molt material i metres de mànega. Tot i així, en un parell de dies la feina va estar llesta i la casa va poder començar ràpidament a estalviar energia. I és que la cel·lulosa pot arribar a generar fins a cinc graus de diferència amb l’exterior, ja sigui hivern o estiu. A més, dura per sempre, així que poques vegades un abric ha suposat una millor inversió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top