skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es
Millorar L’aïllament Tèrmic En Un Sol Dia I Estalviar Per Sempre

Millorar l’aïllament tèrmic en un sol dia i estalviar per sempre

Millorar l’aïllament tèrmic d’aquesta casa situada a Sant Fost de Capsentelles era l’objectiu. Sempre ho és, però, tenint en compte que es tractava d’una casa a tres vents en una zona climàtica més rigorosa, resultava evident que l’aïllament, malgrat ser un habitatge seminou, no era l’adequat.

Com en altres ocasions, poliuretà projectat a les parets exteriors d’espessors totalment insuficients (que no us enganyi la perspectiva de la foto…) Un fet que s’agreuja després de comprovar com, una vegada més, la càmera d’aire forma un continu que inclou les caixes de persiana. Un autèntic forat des del punt de vista energètic… perdó, econòmic. O és a l’inrevés? Ja has fet la prova de l’encenedor?

Perquè és fàcil imaginar quanta demanda de calefacció és necessari sostenir per mantenir la calor a l’interior de la llar amb un forat com aquest. Solucionar-ho i aïllar les parets exteriors és qüestió d’un sol dia. I l’estalvi és per sempre: més d’un 40% en calefacció i aire condicionat. I si no, llegeix per favor el següent article: rehabilitar l’habitatge, el millor pla de pensions?

Mejorar el aislamiento térmico sale a cuenta

Vía elmundo.es: Rehabilitar la vivienda, ¿el mejor plan de pensiones?

Millorar l’aïllament tèrmic: Com ho vam fer?

Per millorar l’aïllament simplement insuflem cel·lulosa per omplir els vuit centímetres de càmera buida de totes les parets exteriors. Comparat amb l’aïllament de sèrie, les parets d’aquesta casa a Sant Fost de Capsentelles té ara autèntics murs tèrmics. Com s’insufla? Pots veure-ho aquí.

A més, en l’actuació de millora també segellem els laterals de les caixes de persiana. Problema resolt, perquè també ens encarreguem d’aïllar les persianes amb panells de cotó. I tot en un sol dia i sense més obra que la necessària per accedir a la càmera en la qual insuflem cel·lulosa, i tapar-la després de concloure el procés.

Mejorar el aislamiento térmico sin obras

I durant el procés, i com es veu en la imatge, la màquina es va mantenir fora de l’habitatge. En un sol dia, aïllament tèrmic per sempre gràcies a la cel·lulosa insuflada. Protecció contra el fred, la calor i el soroll en un únic material, en un aïllant natural les propietats del qual notaràs a la butxaca i en l’ambient. Aïllar parets, sostres o coberta mai ha estat tan senzill, sostenible i eficaç.
Vols que casa teva sigui la propera? Contacta amb nosaltres sense cap compromís. No et quedis sense satisfer la curiositat i calcula quants diners, perdó, energia estalviaràs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top