skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es

Millora de l’aïllament tèrmic durant una reforma

Sempre és un bon moment per millorar l’aïllament tèrmic del nostre local o habitatge. No obstant això, hi ha moments que no convé deixar passar. Per exemple, representa una oportunitat ideal aprofitar una reforma o rehabilitació per dur a terme la millora de l’aïllament tèrmic. I, segons la informació publicada a Obres Urbanes, més del 23% dels espanyols té intenció de realitzar una reforma a la llar el 2017.

Aquest és el cas d’aquest habitatge de l’Eixample de Barcelona. Una típica finca d’època que té una coberta a la catalana o volta catalana i que, en anteriors articles, ja hem detallat el procés d’aïllament tèrmic mitjançant l’insuflat de cel·lulosa que se sol dur a terme en aquests casos.

Si bé la intenció final del client passa per deixar només determinades zones de la coberta de tipus volta catalana a la vista, cobrint la resta mitjançant pladur, la solució aportada per Aistercel per implementar una millora de l’aïllament tèrmic durant la reforma va passar per aplicar una manta de cel·lulosa de 20 centímetres a la càmera que separa la volta catalana i el terrat de la comunitat.

Aistercel va aplicar un espessor de 20 centímetres, molt superior a la normativa actual, si bé molt més a prop de l’aplicada en altres països la cultura dels quals sobre eficiència energètica està, sens dubte, més desenvolupada.

La millora de l’aïllament tèrmic durant una reforma no simplifica el procés, senzill per si mateix, però sí converteix en inapreciable l’actuació i, per descomptat, les mínimes molèsties que sempre es generen durant un aïllament més convencional que no s’inclogui en el procés de rehabilitació.

En un sol dia, Aistercel va dur a terme la millora de l’aïllament tèrmic. Després d’obrir uns forats d’accés a la volta catalana, únicament cal fer córrer la mànega pels carrils per aplicar la manta de cel·lulosa.

Amb aquest espessor, els beneficis són extraordinaris. Protecció contra el fred, la calor i el soroll, en una aplicació única i per a tota la vida, lliure de juntes i de ponts tèrmics mitjançant l’ús d’un material que, a més, és natural i sostenible.

Tens pensat escometre una reforma o rehabilitació del teu habitatge? Sigui quina sigui la resposta, invertir en cel·lulosa és molt més rendible que qualsevol pla de pensions.

Pregunta sense compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top