skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es

Propietats de la cel·lulosa com a aïllant tèrmic i acústic

Entre les propietats de la cel·lulosa com a aïllant tèrmic volem destacar:

La celulosa ofrece coeficientes óptimos de aislamiento térmico

Coeficients òptims d’aïllamient tèrmic

La cel·lulosa Isocell que utilitza Airtecel està certificada. Així que no es tracta només d’insistir en la seva baixa conductivitat tèrmica. Perquè la qualitat de l’aïllamient radica en la capacitat d’omplir completament el volum, l’espai disponible per a l’aïllamient. Ara, aquí és on radica la força de la fibra de cel·lulosa Isocell.

Amb l’aïllamient de cel·lulosa d’Aistercel, és possible omplir les esquerdes i les ranures més estretes, creant una xarxa de fibra compacta, lliure de juntes i ponts tèrmics.

Aistercel aislamiento térmico y acústico en un solo material aislanteAïllament tèrmic i acústic

La cel·lulosa que fa servir Aistercel ofereix també un espectacular rendiment com a aïllant acústic. En un únic material es combina la protecció contra la calor, contra el fred i contra el soroll, a més de la capacitat de regular la humitat ambiental gràcies a la seva transpirabilitat. 

Segons el fabricant, la cel·lulosa insuflada o projectada en envans pot arribar a generar un aïllamient acústic superior als 7db en comparació amb altres materials aïllants. Un únic producte, una única i ràpida aplicació, i estalvi i confort per a tota la vida.

Aistercel - la celulosa ofrece excelente protección térmica

Excel·lent protecció tèrmica

La capacitat d’emmagatzematge tèrmic de la cel·lulosa ISOCELL, el que es coneix com el desfasament tèrmic, se situa en una forquilla d’entre 8 i 12 hores, molt per sobre de les prestacions que ofereix, per exemple, la llana mineral o el poliestirè.

L’aïllament de cel·lulosa ajorna la penetració a l’interior de l’habitatge tot conservant la frecor fins a la nit, afavorint el descans sen ser molestat per l’excessiva calor.

Aistercel: La celulosa regula la humedad ambientalControl de la humitat

L’aïllament de cel·lulosa ISOCELL té la propietat d’emmagatzemar humitat sense disminuir el seu rendiment com a aïllament tèrmic. Aquesta propietat específica de la cel·lulosa que fa servir Aistercel la converteix en un eficaç regulador de la humitat en espais de vida, ajudant a la creació d’espais ambientalment més saludables i confortables.

A més, els valors d’estanquitat al vent de la fibra de cel·lulosa aporten nivells d’hermeticitat molt més elevats que altres materials aïllants.

Més beneficis de l'aïllament tèrmic amb cel·lulosa

fibra de celulosa para aislamiento térmico
L’aïllant de cel·lulosa és apte per a la seva aplicació tant en habitatges de nova construcció com per a la rehabilitació energètica d’habitatges ja construïts.
La cel·lulosa és un aïllant natural compost en un 92% per paper de diari reciclat preseleccionat.
La cel·lulosa, aplicada correctament, forma un bloc de massa homogènia que evita els ponts tèrmics.
La cel·lulosa no s’endureix, no minva i no s’assenta amb el pas del temps. És un aïllant tèrmic i acústic per a tota la vida.
La cel·lulosa no s’inflama, no propaga flames i no es fon.
La cel·lulosa no contamina i no emet cap tipus de gas o substància tòxica.
No hauràs de renunciar a espai. I just després que Aistercel hagi sortit de casa teva, hauràs començat a estalviar.
Una llar més eficient energèticament es tradueix en menor consum per mantenir el nivell de confort que la teva família necessita.
Back To Top