Rehabilitar la fachada: oportunidad para mejorar el aislamiento térmico

Sí, ha arribat el moment de rehabilitar la façana del teu edifici. Una acció que, tard o d’hora, tota comunitat de veïns ha d’afrontar. Això pot ser una font de reunions, debats i d’un inacabable estudi de pressupostos, però també una excel·lent oportunitat de millorar la qualitat de vida de tothom. I és que hi ha diversos motius pels quals la idea d’aïllar l’edifici resulta molt positiva:

  • Millora de l’economia de la llar, per la reducció de les factures d’energia i per les subvencions que dóna l’administració. La inversió es rendibilitza en poc temps.
  • S’aprofita una despesa elevada com és la col·locació de bastides perquè la utilitzin els operaris que han de realitzar l’aïllament.
  • Revaloració de l’immoble en una hipotètica venda.
  • En un futur no molt llunyà, l’aïllament i la millora energètica dels edificis serà obligatòria. Fent-ho ja es guanya temps i… un problema menys del que preocupar-se.
  • A més del confort, augmenta també la salubritat de l’immoble, en protegir els elements constructius de la humitat.
  • Suposa un important benefici per al medi ambient, en veure reduïdes les emissions de CO2 pel menor consum d’energia.

Rehabilitar la façana: l’aïllament amb cel·lulosa és una opció econòmica i efectiva

Hi ha diferents maneres d’aïllar una façana, així com diferents materials. El sistema d’injecció en càmera és una molt bona opció quan no es pot o no es vol utilitzar un revestiment exterior. A més de ser més econòmic, no redueix espai útil en l’habitatge, evita molèsties en ser molt fàcil d’aplicar, i no augmenta els terminis d’execució de l’obra mateixa.

Pel que fa als materials, la cel·lulosa ha entrat amb força en la llista. Està composta per material reciclat mòlt (paper de diari) i sals, que li donen propietats insecticides i antifúngiques.

És un bon aïllant tèrmic i acústic per la seva baixa conductivitat i una gran resistència al foc. Per la seva alta capacitat per emmagatzemar calor, és ideal també a l’estiu, ja que el reté durant hores i impedeix que entri a casa.

També emmagatzema la humitat sense perdre les seves propietats aïllants. El tipus de cel·lulosa que utilitza Aistercel, ben aplicada, omple completament i de manera uniforme l’espai a aïllar, fins a les esquerdes i ranures més estretes, evitant així els ponts tèrmics.

Mínimes molèsties, econòmic, rendible i múltiples avantatges. Amb l’insuflat amb cel·lulosa tindràs un aïllament de façana per a tota la vida.

Estàs en procés de rehabilitar la façana? La teva comunitat de veïns ja compta amb pressupostos i teniu previst rehabilitar la façana? Ets una empresa dedicada a la rehabilitació de façanes? En tots els casos, aprofitar l’oportunitat per millorar l’aïllament tèrmic sense augmentar els terminis d’execució depèn de tu…

[vcex_button url=”https://aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/” title=”Rehabilitar la fachada, una oportunidad para mejorar el aislamiento térmico” style=”graphical” align=”left” color=”black” size=”small” target=”self” rel=”none”]Contacta amb Aistercel[/vcex_button]