Protege tu casa del ruido y el frío

Protegeix casa teva del soroll i el fred amb un únic material: la cel·lulosa

La cel·lulosa és un aïslant natural les propietats del protegeixen contra el fred a l’hivern, contra la calor a l’estiu i, a més, gràcies a les seves propietats d’absorció acústica, també protegeix casa teva del soroll exterior.

En definitiva, amb una única aplicació i amb un únic material, el nivell de confort a casa teva augmentarà mentre es rebaixen els costos de calefacció. La cel·lulosa, insuflada a parets, sostres i cobertes, abriga la teva llar protegint-la contra el fred i la calor, reduint les fuites de temperatura o l’entrada de fred a l’interior de l’habitatge. Omplint les càmeres d’aire amb cel·lulosa, les parets es convertiran en autèntics murs tèrmics.

A Aistercel duem a terme aquest test per demostrar la capacitat d’absorció acústica de la cel·lulosa perquè sovint una imatge val més que mil paraules:

Protegeix casa teva del soroll exterior

La capacitat d’absorció acústica que ISOCELL, el proveïdor de cel·lulosa certificada que utilitza Aistercel per dur a terme l’aïllament tèrmic d’habitatges, quantifica en 7db respecte altres aïllaments convencionals. Especialment si, per exemple, es tenen nens petits, si es viu prop d’avingudes o carreteres transitades… Sigui com sigui, aïllar tèrmica i acústicament amb cel·lulosa és invertir en estalvi i en confort.

Estalvi perquè gràcies a l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa pagaràs molt menys per mantenir la temperatura interior desitjada perquè exigiràs menys al teu sistema de calefacció. I Aistercel ho duu a terme sense gairebé obra, reduint a la mínima expressió les molèsties per als residents de l’habitatge, i l’aïllament amb cel·lulosa dura tota la vida. És a dir, pagaràs menys de calefacció no un any o dos sinó tota la vida. I des del punt de vista del confort és evident que aïllar-se del soroll és guanyar en intimitat.

Tens problemes amb el soroll a casa? I amb el fred? Si es compleixen les dues condicions, no ho dubtis i contacta amb Aistercel. En només dia, aïllament tèrmic i acústic per sempre, estalvi i confort per sempre. Aquest hivern protegeix casa teva del soroll i el fred: notaràs la diferència!

 

[vcex_button url=”https://aistercel.es/aislar-termicamente-tu-casa-con-aistercel/” title=”Aislamiento térmico y acústico con celulosa Aistercel: Contacta” style=”graphical” align=”left” color=”black” size=”small” target=”self” rel=”none”]Contacta sense compromís[/vcex_button]