skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es
Con celulosa ganamos todos

Aïllant amb cel·lulosa guanya tothom

Millora l’aïllament tèrmic de la teva llar amb cel·lulosa i que no t’expliquin històries…

Per què cel·lulosa?

La cel·lulosa és un aïllant natural compost en un 92% por paper de diari reciclat preseleccionat.

Para a la seva fabricació, el paper de cel·lulosa es barreja amb sals bòriques i s’ensaca, precisant molt poca energía per a la seva fabricació (5 Kwh/m3) en comparació amb altres materials aïllants com la fibra de vidre o la llana de roca, que requereixen 180 Kwh/m3.

Aistercel només utilitza cel·lulosa ISOCELL

Les Propietats de la Cel·lulosa

La cel·lulosa, com a aïllant natural, combina, en un únic material, protecció tèrmica, acústica, control de condensació i protecció al foc.

A més, la sal de bòrax, l’additiu principal amb el qual es tracta la cel·lulosa en el seu procés de fabricació, converteix la cel·lulosa en un material antifúngic i imputrescible (repel·leix insectes i impedeix la formació de fongs).

Coneix totes les propietats de la cel·lulosa

Aïllant amb cel·lulosa estalviaràs un 40% en calefacció

L’aïllant de cel·lulosa és apte per a la seva aplicació tant a habitatges de nova construcció com en la rehabilitació energètica d’habitatges ja construïts.

En ambdós casos, genera un important estalvi en factures de calefacció o aire condicionat, que pot situar-se en una forquilla d’entre el 30 y el 60% depenent de les zones de l’habitatge aïllades amb cel·lulosa.

Aïllament sense obres : Com es fa?

Arquitecte? Tu idees, Aistercel aïlla.

Ets arquitecte? ¿La teva empresa es dedica a les reformes o a la rehabilitació d’habitatges? Aïllant amb cel·lulosa milloraràs l’eficiència tèrmica i acústica del teu projecte, i no ho faràs de qualsevol manera…

Perquè diga’m com aïlles e et diré qui ets. Aïllant amb cel·lulosa demostraràs una especial sensibilitat i respecte cap a la natura, cap a la  sostenibilitat. Demostraràs que aprecies el silencio, la intimitat i el respecte pel nostre entorn. Perquè aïllant amb cel·lulosa tothom guanya.

Cel·lulosa i PasivHaus
Cel·lulosa i equipamients municipals

Plans per a rehabilitar la façana?
No deixis pasar l'oportunitat...

Ha arribat el moment de rehabilitar la façana? Tindreu una bastida instal·lada per a la restauració? No deixis passar l’oportunitat de millorar l’aïllamient tèrmic mitjançant l’insuflat a la càmera d’aire…

Des de l’exterior! Sense ni tan sols entrar a casa! Aïllant amb cel·lulosa, tothom guanya.

Millorarà l’envoltant tèrmica del teu edifici i, sense molèsties afegides, gairebé sense que te n’adonis, Aistercel convertirà les parets de casa teva en autèntics murs tèrmics. 

Tant si ets un particular com si et dediques professionalment a la rehabilitació de façanes, per una mica més, millorarà l’eficiència energètica de l’edifici i els teus clients notaran la diferència: en confort i a les teves butxaques… 

Vull saber més!

Ets pintor professional?
No deixis per demà...

El sistema d’aïllamient tèrmic mitjançant l’insuflat de cel·lulosa a la càmera d’aire és vàlid per a pràcticament tot tipus d’habitatge. En un sol dia i sense gaires obres, aïllamient tèrmic i acústic per a tota la vida.

Accedir a la càmera d’aire és tot el que necessitem. Per això, si tens previst pintar parets o ets pintor professional, no deixis passar l’oportunitat de millorar l’aïllamient tèrmic. Amb cel·lulosa, tothom guanya.

T’interessa?
Back To Top