skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es

Aïllament tèrmic sense obres: insuflat de cel·lulosa per l’exterior

Aïllament tèrmic sense obres, és possible? La resposta és sí. I per a mostra, aquest botó: Aistercel va dur a terme l’aïllament tèrmic d’aquesta casa a quatre vents a Aiguafreda, Barcelona, en tan sols dos dies i minimitzant les molèsties a pràcticament zero.

La clau? El mètode d’insuflat, que permet accedir a la cambra d’aire tant des de l’interior com des de l’exterior. En aquest cas, la casa a quatre vents situada a Aiguafreda va ser aïllada completament, parets exteriors i coberta de tipus conillera, en dues jornades de treball i mitjançant la tècnica d’aplicació d’insuflat.

Aïllament tèrmic sense obres: insuflant la cel·lulosa des de l’exterior

Com una imatge val més que mil paraules, us deixem a continuació un vídeo que il·lustra perfectament la rutina de treball quan s’escomet un aïllament tèrmic des de l’exterior.

Senzill, ràpid, gairebé sense molèsties i molt efectiu. Aïllament tèrmic sense obres que es nota només acabar. No cal dir que Aistercel deixa les parets o façanes en el millor estat possible després de l’actuació, incloent els petits treballs d’obra de paleta necessaris. Òbviament, i depenent del tipus de façana, el rastre de les marques dels forats d’accés a la càmera és més o menys apreciable.

Aïllament tèrmic sense obres d’una coberta conillera

Com en el cas anterior, compartim un vídeo a continuació que explica el mètode, com s’aïlla tèrmicament una coberta d’aquest tipus.

En la galeria d’imatges que acompanyen a aquesta entrada es pot veure l’accés creat a la casa d’Aiguafreda i que, com hem dit, va quedar com si res ni ningú hagués estat allí…

I què guanya la casa amb l’aïllament tèrmic?

Veiem, des del punt de vista econòmic, pagar un 40% menys en calefacció i aire condicionat. Mes a mes i per sempre. Una xifra que varia segons la ubicació de l’habitatge (clima) i del sistema de calefacció usat. Hi ha càlculs que situen la xifre molt per sobre dels 800 euros anuals. Per tant, efectes immediats i rendibilitat a mitjà i llarg termini. De fet, podria ser més rendible que un pla de pensions.

Però no tot són els diners. Millorar l’eficiència energètica del teu habitatge contribueix des de l’acció personal a la construcció d’objectius globals de reducció de la demanda energètica. I ho fa, a més, usant un material aïllant natural i sostenible.

Un material, la cel·lulosa, les propietats del qual protegiran el teu habitatge contra el fred, la calor i el sroll. En un únic material, aïllament tèrmic sense obres per sempre. Ho notaràs a la butxaca, el medi ambient i el confort de l’habitatge.

Vols saber quant et costarà abrigar casa teva amb cel·lulosa i estalviar un 40% en les despeses de calefacció i aire condicionat?

Pregunta sense compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top