skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es

Aïllament tèrmic i acústic en un únic material

Aïllament tèrmic i acústic en un únic material: la cel·lulosa

Aïllament tèrmic i acústic combinat en un únic material. I és que la cel·lulosa és un aïllant natural que combina dues propietats fonamentals: d’una banda, és una excel·lent opció per a un aïllament tèrmic òptim i durador que protegeixi la teva llar contra la calor i el fred, però, a més, ofereix una segona propietat igualment valuosa com és la seva excel·lent capacitat d’absorció acústica.

Així que, un cop aïllat tèrmicament l’habitatge amb cel·lulosa, a més de l’estalvi directe generat en les factures de calefacció especialment, però també d’aire condicionat, a l’interior de la casa es notarà la sensació de confort i intimitat que genera la reducció de sorolls procedents de l’exterior. Per això hem preparat aquesta demostració, inspirada, tot cal dir-ho, en el canal de Dc. Energy Saver i les seves demostracions sobre les propietats de la cel·lulosa comparades amb d’altres materials aïllants.

A Aistercel som conscients que no seria responsable per la nostra part de parlar d’aïllament acústic sense més, ja que, si algú ens demanés l’insuflat o el projectat de cel·lulosa com a solució específica únicament per a una insonorització, no ho faríem. Ara bé, segons explica el propi fabricant, ISOCELL, la cel·lulosa insuflada o projectada en envans pot arribar a generar un aïllament acústic superior als 7db en comparació d’altres materials aïllants.

La cel·lulosa garantitza estalvi i confort

Per tant, fer el pas i confiar l’aïllament tèrmic de casa seva a Aistercel i a la cel·lulosa insuflada o projectada ofereix un dos per un únic: aïllament tèrmic i acústic en un sol material, en una única aplicació, sense gairebé cap molèstia i, en la majoria dels casos, en un sol dia i per sempre. D’aquesta manera, a més de l’estalvi garantit en consum d’energia, un 40%, la cel·lulosa insuflada en parets i sostres del seu habitatge aporta confort i intimitat gràcies a l’absorció acústica que creiem haver demostrat en aquesta càpsula de vídeo. Si vols saber més sobre les propietats específiques de la cel·lulosa, clica aquí..

I si ja no tens dubtes i l’única cosa que et falta per saber és quant pot costar-te aïllar el teu habitatge amb Aistercel, pregunta’ns; estarem encantats de resoldre els teus dubres.

Contacta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top