skip to Main Content
667 784 630 info@aistercel.es

Aïllament tèrmic de parets i sostre a Gavà

Aïllament tèrmic de parets i fals sostre en una casa de Gavà: Aistercel no va descansar a l’agost!

La segona setmana d’agost, l’equip d’aïllament tèrmic d’Aistecel es va desplaçar fins a Gavà per insuflar cel·lulosa en parets i sostre. En aquest cas concret, un fals sostre de pladur al qual vam poder accedir amb la mànega a través dels buits existents per a la il·luminació halògena encastada en el sostre, minimitzant així les molèsties. En les imatges que hem seleccionat es pot apreciar el procés gairebé íntegrament: des de la preparació de la màquina d’insuflat, que es va quedar a l’exterior de l’habitatge, fins a l’acció d’insuflat de la cel·lulosa tant en sostre com en parets. Simple, ràpid, sense gairebé obra, ja que només cal obrir els accessos necessaris fins a la càmera que volem omplir amb cel·lulosa. I ja és per a tota la vida, perquè la cel·lulosa, com a aïllant tèrmic natural, no minva ni s’espesseeix amb el temps.

Els beneficis de l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa

En un sol dia, Aistercel va dur a terme l’aïllament tèrmic de les parets i el sostre de l’habitatge mitjançant l’insuflat de cel·lulosa que, simplificant, consisteix a omplir la cambra d’aire de la façana, en aquest cas també del fals sostre de pladur, amb cel·lulosa. Una vegada insuflada la cel·lulosa, parets i sostres es converteixen en murs tèrmics capaços per si sols de generar variacions de +/- 5ºC. I convé tenir en compte que cada grau de més, en termes d’estalvi o consum, com es vulgui, és de fins un 7% més per grau en la factura, per la qual cosa l’estalvi que genera l’aïllament tèrmic d’Aistercel a la casa de Gavà rondarà el 40%. Estalvi i confort, perquè la cel·lulosa ofereix, en un únic material, aïllament tèrmic i acústic. Segons el fabricant, la cel·lulosa insuflada o projectada en envans pot arribar a generar un aïllament acústic superior als 7 decibels en comparació amb d’altres materials aïllants.

Un únic producte, de ràpida aplicació, estalvi i confort per tota la vida

  • L’aïllant de cel·lulosa és apte per a la seva aplicació tant en habitatges de nova construcció com per a la rehabilitació energètica d’habitatges ja construïts.
  • La cel·lulosa és un aïllant natural compost en un 92% per paper de periòdic reciclat preseleccionat.
  • La cel·lulosa, aplicada correctament, forma un bloc de massa homogènia que evita els ponts tèrmics.
  • La cel·lulosa no s’endureix, no minva i no s’espesseeix amb el pas del temps. És un aïllant tèrmic i acústic per a tota la vida.
  • La cel·lulosa no s’inflama, no propaga flames i no es fon.
  • La cel·lulosa no contamina i no emet cap tipus de gas o substància tòxica.
  • No hauràs de renunciar al teu espai. I just després que Aistercel hagi sortit de casa teva, hauràs començat a estalviar.

Vols que la teva llar sigui la propera? Vols començar a estalviar amb un òptim aïllament tèrmic?

Contacta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top